10 dage der rystede (min) verden

Sommeren 2017 havde været regnfuld og min ferie var forskudt og delt i 2:

  • Uge 30,        (hvor fruen havde tvunget ferie) og
  • uge 32 – 33  (hvor vi skulle fejre vores sølvbryllup i midten d.12.august).

Den første periode forløb med hygge og samvær men fredag d. 28. juli besøger vi Pia og Halgeir i Lyngby og da vi efter en rigtigt hyggelig aften skal cykle hjem starter en større ulykkesrække:

Ulykke 1:  (28.juli)
På nyanlagt grusvej skrider forhjul og 107 kg “Bramwell” rammer gruset med “højre arm” som stødpude.

Hanne på arbejde igen og jeg flexede ind med en hjemmearbejdsdag og da Hanne kom hjem fra arbejde synes hun at de små træer i forhaven trænge til lidt beskæring.

Det er jo en FAR opgave, så jeg fandt trappestigen frem – klippede toppen i den ene side og var klar til at flytte stigen rundt om det lille træ.

 

Ulykke 2:  (31. juli)

På vej ned fra stigen (højde 30 – 50 cm.) vælter stigen og 107,5 kg. Bramwell lander på højre ben og vælter ned over flisebelagt sti – og tager fra med venstre hånd.

AV FOR S………. – Det gjorde vildt ondt i håndledet – ja nok den værste smerte jeg nogensinde har oplevet og mindre væsentlig gjorde det lidt ondt i lårmuskulaturen, som kunne tyde på en overbelastning opstået under “landingen”.

Vi kører flux på skadestuen på Herlev Hospital og efter behørig ventetid bliver armen (Radius knoglen) konstateret flækket på langs (se ill. rekonstrueret)

Vi snakker kun lidt om smerterne i lårmuskulaturen

Diagnose:         Fraktur på Radius

Behandling:     Gibs i 5 uger.

Jeg fik valget mellem mormor-chemiselyserød, postkasserød og maskulin lilla:

 

Ulykke 3:

Efter nogle dage synes smerterne i højre ben og balle at tage til – Ind imellem kan jeg kun flytte højre ben ved at “bakke” og gå baglæns – det gjeorde vanvittigt ondt og vi valgte at tage på Herlev Hospital endnu en gang.
Efter røntgen mente lægen ikke der var noget tegn på problemer omkring hoften.
Få dage efter blev jeg ringet op fra hospitalet, at de gerne ville kigge på mig en ekstra gang, da billederne viste at der faktisk var et brud på lårbensknoglen og det højst sandsynligt var derfor jeg havde smerter.

Jeg fik krykker med hjem og kunne “gå” sølvbrylluppet i møde på krykker.